BulgarianEnglish

Пълнене на бутилки

Във връзка с инцидентите с битови бутилки за газ пропан-бутан, „Ултра Газ“ желае да напомни на клиентите си, че пълненето на бутилки от автогаз станция не само е незаконно, но е и опасно за живота на тези, които ги ползват. В много случаи на автогаз станциите бутилката се препълват нерегламентирано с повече от газ отколкото обема на бутилката позволява, тъй като нямат необходимите съоръжения за следене на правилното й напълване.

„Ултра Газ“ разполага със собствена база за бутилиране на газ – факт, който гарантира на българските потребители, че получават продукт с най-високо качество. Също така, дружеството притежава собствено оборудване и транспорт.

Редовната подмяна на газовото оборудване, спазването на изискванията за безопасност и замяната на празната за пълна бутилка от обект за продажба на пълни бутилки е задължително условие за сигурност и безопасност.

„Ултра Газ“ апелира към клиентите си да се грижат за своята сигурност, както и за тази на семействата си, и да пълнят газовите бутилки на сертифицирани пълначни пунктове, оборудвани  с електронна везна и електронно регулиране на количеството газ при пълнене.

Новини
Call Now Button

Безплатна доставка на Газ от
Ултра Газ

0800 20 900*
* безплатен номер за цялата страна
close-link

„Ултра Газ“ ЕООД предлага напълно безплатни доставки на газ пропан-бутан за дома или бизнеса на територията на гр. София и североизточна България.

0800 20 900

Доставка