BulgarianEnglish

Ултра Газ Франчайз от Ултра Газ

Вие сте  по-малка фирма или искате да започнете собствен бизнес, а трябва да отговорите на многото все по-сериозни изисквания на институциите за качество на продукцията, за екология, за техническо оборудване. Често малки и средни предприятия, които под натиск на конкуренцията или разходите могат да попаднат в затруднено положение, могат да подобрят положението си чрез допълнителна подкрепа или чрез включване в съществуваща система.

Проектът включва както собствени обекти така и външни франчайз обекти и разработването на българска марка за търговия на едро и дребно, гарантираща качество на продукти и услуги.

Във франчайз системата няма прехвърляне на собствеността. Франчайзополучателят се задължава да се придържа към зададените от франчайзодателя стандарти на качество на предоставяните продукти и услуги и да следва неговата маркетингова политика. Тоест франчайзополучателят е длъжен да изпълнява указанията на другата страна, като я допуска да прави проверки на качеството.

Партньорът се съгласява да постави и да работи под марката „Ултра Газ”. Длъжен е да спазва Основните оперативни стандарти на „Ултра Газ”. Новите обекти трябва да се зареждат от дистрибутора на „Ултра Газ”. Това условие се изисква, за да бъде гарантирано качеството на продукта. Цените се договарят между „Ултра Газ ” и Партньора. Не се колебайте, станете наш партньор !

Главен мениджър: Мартин Андонов 0879 10 41 50

Call Now Button

Безплатна доставка на Газ от
Ултра Газ

0800 20 900*
* безплатен номер за цялата страна
close-link

„Ултра Газ“ ЕООД предлага напълно безплатни доставки на газ пропан-бутан за дома или бизнеса на територията на гр. София и североизточна България.

0800 20 900

Доставка