BulgarianEnglish

 Препоръки за Безопасност от Ултра Газ

Правила за безопасност при ползване на газови бутилки:

Ето някои препоръки, за безопасността ви през отоплителния период: Дейностите по устройването и техническото поддържане на газовите отоплителни уреди трябва да се извършват само от специалисти. Експлоатацията им следва да се осъществява само след предварително обучение. Важно правило за ползването им е постоянният контрол за техническата изправност на съоръженията – автоматиката, вентилите и др.

Признаци за повреда на газовият уред:

При повреда на газовият уред ще започнете да наблюдавате неправилно горене с прекъсвания и тласъци, трудно палене, гаснене на пилотния пламък, нехарактерно бучене при горене, угасване и прекратяване на подаването на газ. Понякога се поврежда и пиезо кристала за запалването, както и куп още дребни неща по самата тръбна инсталация. Най-характерните симптоми при повреда в газовата ви печка, газовата фурна или газовият ви котлон са острата миризма на не изгоряла газ и черен пушещ пламък, които зацапва и почерня домакинската ви посуда, а дори и тавана на помещението в което работи газовият уред.

Гарантирайте си спокойствие, с професионална помощ на Ваше разположение. Възползвайте се от услугите за сервизно обслужване на Ултра Газ.

Вашата безопасност е наша отговорност!!!

Call Now Button

Безплатна доставка на Газ от
Ултра Газ

0800 20 900*
* безплатен номер за цялата страна
close-link

„Ултра Газ“ ЕООД предлага напълно безплатни доставки на газ пропан-бутан за дома или бизнеса на територията на гр. София и североизточна България.

0800 20 900

Доставка