БЕЗОПАСНОСТ

ПРАВИЛА ЗА БЕЗОПАСНОСТ при ползване на газови бутилки

Ето някои препоръки, за безопасността ви през отоплителния период: Дейностите по устройването и техническото поддържане на газовите отоплителни уреди трябва да се извършват само от специалисти. Експлоатацията им следва да се осъществява само след предварително обучение. Важно правило за ползването им е постоянният контрол за техническата изправност на съоръженията – автоматиката, вентилите и др.,

Признаци за повреда на газовият уред!!!

При повреда на газовият уред ще започнете да наблюдавате неправелно горене с прекъсвания и тласаци, трудно палене, гаснене на пилотния пламък, нехарактерно бучене при горене, угасване и прекратяване на подаването на газ. Понякога се поврежда и пиезо кристала за запалването, както и куп още дребни неща по самата тръбна инсталация. Най-характерните симптоми при повреда в газовата ви печка, газовата фурна или газовият ви котлон са острата миризма на неизгоряла газ и черен пушещ пламък, които зацапва и почерня домакинската ви посуда, а дори и тавана на помещението в което работи газовият уред.

Гарантирайте си спокойствие, с професионална помощ на Ваше разположение. Възползвайте се от услугите за сервизно обслужване на Ултра Газ.

Вашата безопасност е наша отговорност!!!

})