BulgarianEnglish

Газови барбекюта

Ендерс са немски производител на газови барбекюта , отоплители на газ и къмпинг аксесоари. Производството на газови уреди датира от 1890 година и вече 130 години се развива, както функционално, така и технологично. Немските газови барбекюта на Ендерс разполагат с разнообразие от технологии, които правят готвенето на газова скара лекота.

Турбо зоната е запазена марка на Ендерс, с такава зона са снабдени барбекютата от по-високите класове на немския производител. Тази зона развива много висока температура и се използва за „запечатване“ на месото като след това то може да се премести на по ниска температура за доготвяне.

Горелките “Heat range” е патент на Ендерс, разполагат със специална форма и структура и са изработени от висококачествена неръждаема стомана. Специфичното впръскване на газта помага за лесно поддържане на постоянна температура от 80 – 300 градуса.

Можете да откриете всички модели барбекюта на газ в страницата на Ендерс:

https://www.enders-outdoor.com/

Новини
Call Now Button

Безплатна доставка на Газ от
Ултра Газ

0800 20 900*
* безплатен номер за цялата страна
close-link

„Ултра Газ“ ЕООД предлага напълно безплатни доставки на газ пропан-бутан за дома или бизнеса на територията на гр. София и североизточна България.

0800 20 900

Доставка