BulgarianEnglish

Предимства на пропан – бутан

Пропанът е летлив продукт, който се извлича от суров нефт и петролен газ, тъй като материалите се рафинират. Резултатът е концентрирано гориво с висока мощност, което може да се използва за цяла гама от жилищни и търговски приложения, включително готвене.

Пропан – бутана се съхранява удобно в цилиндър /газова бутилка/, който е чудесен за краткотрайна употреба, или резервоар за насипни товари, който е по-добър за дългосрочна употреба.

Основното предимство на пропан – бутана в сравнение с другите горива за готвене е неговата ефективност, което означава, че ще ви даде най-доброто за вас. Той също така е лесно достъпен, особено когато се използват по-малки бутилки.

В допълнение, по-голямата част от използвания в Съединените щати пропан – до 90 % – се произвежда на вътрешния пазар, което го прави идеален за бизнеса. Също така готвенето с пропан – бутан може да бъде по-безопасно за вас като цяло.

Независимо дали вече използвате пропан -бутан за други задачи или просто готвене на открито, той  е отличен избор за вашия бизнес.

Новини
Call Now Button

Безплатна доставка на Газ от
Ултра Газ

0800 20 900*
* безплатен номер за цялата страна
close-link

„Ултра Газ“ ЕООД предлага напълно безплатни доставки на газ пропан-бутан за дома или бизнеса на територията на гр. София и североизточна България.

0800 20 900

Доставка