Поддръжка

Ако имате нужда от газифициране за Вашият дом, офис или бизнес, „Ултра Газ“ ще Ви предложи професионално решение и изпълнение.

Газификация на частни и бизнес клиенти. Проектиране и изграждане на газови системи.

Ултра Газ предлага доставка, монтаж и проверка на газови уреди и газови инсталации. Извършваме ремонт на газови уреди, газови инсталации и препоръчителна им профилактика на територията на Североизточна България. Фирмата разполага с лицензиран сервиз за ремонт и поддръжка на газови уреди, газови отоплителни, готварски газови печки и газови инсталации.

За имащите и използващите газови уреди трябва да отбележим, че профилактиката на всички газови уреди и съоръжения е препоръчителна на 12 месеца! За Вашата безопасност при използването на газови уреди и Вашето спокойствие трябва отговорност и от ваша страна!

Възползвайте се от услугте на Ултра Газ по сервизно обслужване, ремонт и поддръжка на газови уреди, за да избегнете неочаквани разходи за ремонт на газовата инсталация и газовите уреди във Вашия дом. Сервизните ни техници са обучени да осигурят обслужване и ремонт на Вашите газови уреди.

Гарантирайте си спокойствие, с професионална помощ на Ваше разположение. Възползвайте се от услугите за сервизно обслужване на Ултра Газ.
Вашата безопасност е наша отговорност!!!

})